maanantai 25. toukokuuta 2009

Kauppatori vai sotatanner

Sotaveteraani Kuopion kauppatorilla vaimonsa kanssa kävelyllä. Hetkessä kuudenkymmenen vuoden takaiset painajaiset ovat todellisuutta - nyt vain ei ole kysymys maamme puolustamisesta vaan pahalle luovuttamisesta.

Kristilliset arvot on jätetty maassamme yhä useammin toissijaisiksi. Toinen toisensa kunnioittaminen, elämän kunnioittaminen, ihmisarvon vääjäämätön arvo on kriisissä. Outo päähänpisto saa aikaa käsittämätöntä teurastusta tavallisena rauhallisena viikonlopun aloittajaisena. Elämän puolustaminen johtaa viestin vastaanottamisen sijaan kuolemaan.

Tuttava silminnäkijänä: sotaveteraani haavoittuu jalkaan ja vaimo teurastetaan silmien edessä uskallettuaan puhua järkeä silmittömän raivon valtaamalle tulittajalle.

Kristitty Suomi. Missä? Missä on toinen toisemme kunnioittaminen ja kymmenen käskyn ehdoton noudattaminen. Olemmeko valmiit maksamaan tällaista hintaa siitä, että olemme luopuneet Jumalan sanan perustuksista?

On palattava juurille. Alkuperäiseen.

Uskon, että Taivaan Isä haluaa ennalleen asettaa maamme. Tehdä siitä oikeasti turvallisen elinpaikan kansalaisille. Ainut tie siihen on palata Raamatun opastamalle tielle. Elää Hänen ohjeittensa mukaista elämää. Silloin veteraani saa iloita kansalaisten osoittamasta kunnioituksesta vaimon silpomisen sijaan. Silloin koululaiset saavat opiskella olosuhteissa, joissa heidän turvallisuutensa on taattu. Silloin Suomi johtaa rakentavien vaihtoehtojen uutisoinnissa.

On aika valita suunta. Millaisen maan haluamme lapsillemme?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti