sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Kristus - tie irti huumeista!

Viikonloppuna kuulin parin kaverin kertovan elmämtarinaansa. Varhaisperheen kipu taustalla, turvattomuus ja sydämen kovettaminen jo varhain. Alkoholi, huumeet, muut riippuvuudet ja vankilakierre. Mikään yhteiskunnan ojentamista apukeinoista ei tepsinyt. Kierre vain paheni.

Mutta oli olemassa vaihtoehto: Kristus! Jeesuksen ihmeellinen risti, anteeksiantamus, vapaus syyllisyydestä ja matka kohti vapaan armahdetun ihmisen elämää.

Nyt nämä nuoret muehet puhuvat sydämen palolla taivaan Isän rakkaudesta, käyvät töissä, antavat aikaansa ja tietotaitoaan niin lastensa kuin muidenkin ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen.

Kristilliset vaihtoehdot ovat kaikkein tehokkaimpia syrjäytyneiden ystäviemme auttamisessa! Rakkaus parantaa, muuttaa, antaa toivon ja tulevaisuuden, jossa pelon ja kovuuden sijaan voi tulla luottamus siihen, että on aina ja kaikissa tilanteissa taivaan Isän täydellisen rakkauden kohde. Hänen huolenpidossaan voi opetella antamaan myös muille jotain siutä ainutlaatuisuudesta, mitä jokainen ihminen sisällään on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti