torstai 21. maaliskuuta 2019

Suomi Israelin rinnalle

Israelissa on uskomaton tilanne: tämä Lähi-Idän ainoa demokraattinen valtio on jatkuvasti YK:n hampaissa siitä, että se puolustaa itseään. Mitäpä tapahtuisi, jos Ruotsiin, Suomeen, Saksaan tai Ranskaan tulisi päivittäin,  ja välillä valtava määrä päivässä, raketteja naapurimaista. Lisäksi joka perjantai tuhannet ja jopa kymmenet tuhannet ihmiset heittelisivät palopommeja, ilmapalloihin kätkettyjä räjähteitä, sytyttäisivät tulipaloja ja yrittäisivät tehdä murhaiskuja puukoin, asein tai autoilla päälle ajamalla. Sanoisivatko Länsimaat silloin, että kääntäkää vaan toinen poski ja antakaa tuhota teidät?

Joukko suomalaisia muusikoita on lisäksi löhtenyt ajamaan euroviisujen boikotointia, koska heidän mielestään Israel on terroristivaltio!!! Uskomatonta soopaa! Antaisivatko nämä suomalaiset tyynesti tuhota Suomea ja suomalaisia siviilejä vastaavassa tilanteessa? Antaisivatko nämä suomalaiset polttaa maamme, tehdä murhaiskuja lähes päivittäin suomalaisten siviilien kimppuun, polttaa joka perjantai rajoillamme tuhansia ja tuhansia autonrenkaita, joista nousisi viikottain satoja metrejä korkeat savupatsaat ilmaan? Missä on greenpeace nyt? Missä on ilmastoaktivistit, kun gazasta tuhotaan niin luontoa kuin ilmastoakin systemaattisella ja aktiivisella tavalla?

Edelleen on voimassa ikuinen ja pysyvä säädös: joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa ja joka Israelia kiroaa, sitä Jumala kiroaa. Suomen on aika valita siunaus niin koko maana kuin yksilöinä Suomen kansan sisällä. Israel on ollut kohtuuttoman kärsivällinen ja tehnyt lukuisia alotteita rauhan saamiseksi siitä saakka, kun rauha luvattiin sille, mikäli Gaza luovutettaisiin palestiinalaisille. Rauhan toivossa Ariel Sharon allekirjoitti sopimuksen ja taivaan Isän sormi koski häneen heti. Hän vietti letkuissa tiedottomassa tilassa loppuelämönsä vuodet. Ja rauhan sijaan siitä saakka noin 12 vuoden ajan Israel on ollut jatkuvien terrorihyökkäysten kohde Gazasta!

Boikotoikaa oikeita terroristeja, älkää demokraattista maata, jonka toimet ovat olleet rauhan toimia ja joka on tehnyt kaiken voitavansa vakauttaakseen Lähi-Idän tilanteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti