lauantai 13. huhtikuuta 2019

Tehdään yhdessä parempi Suomi!

Huomenna 14.4. ratkaistaan, millainen on tuleva eduskunta. Tällä hetkellä gallupit osoitta mm. KD:lle todella hyvää saumaa saada uusia kansanedustajia ja sitä kautta maahamme politiikkaa, johon voi luottaa.

Olen tehnyt vaalikampanjaa täydestä sydämestäni. Olen uskonut siihen, että omalta osaltani pystyn antamaan maallemme hyvää ja nyt tarvittavaa tietotaitoa. Haluan olla vaikuttamassa erityisesti kolmella alueella: lasten, ikäihmisten ja pienyrittäjien hyvinvoinnin lisääntymiseen.

Lasten osalta haluan tehdä parhaani sen eteen, että jokainen lapsi saa kasvurauhan maassamme. Seta-ideologia on saatava pois maamme päiväkodeista ja kouluista. Lapset saavat rauhassa olla tyttöjä ja poikia eikä translakia saa missään tapauksessa mahdollistaa maassamme. Vuodesta 2011 alkaen lasten ja nuorten mielenterveys on pahentunut todella nopeasti, koska seta-ideologian kautta maassamme on tuhottu tehokkaasti lasten kasvurauhaa. On aika ottaa maalaisjärki ja Jumalan luomisjärjestys todesta ja lopettaa moinen lasten ja nuorten tuhoaminen!

Lasten ja muorten mielenterveysongelmiin on puututtava nopeasti. Seuraavalla hallituskaudella lasten hyvinvointi pitää laittaa maassamme kärkihankkeeksi ja lapsivaikutusten arviointi on oltava mukana kaikissa lapsia koskevissa päätöksissä.

Ikäihmiset ovat mahdollistaneet hyvinvointimme! Nyt on meidän aikamme kiittää ja mahdollistaa jokaiselle vanhukselle arvokas ka kunnioitettava vanhuus. Ainakin 1000 uutta työpaikkaa on saatava ikähmisyen hyvinvoinnista huolehtimaan. On kehitettävä kotihoitoa ja laitoshoitoa kunkin vanhuksen tarpeita vastaaviksi. Olkoon ikäihmisten hoito kunnia-asiamme jatkossa!

Pienyrittäjät ovat usein kutsumustietoisia ihmisä, jotka tekevät työtää sydämen palolla ja maksavat veronsa Supmeen. Pienyrittäjät ovat maamme selkäranka. Meidän on luotava helpotuksia pienyrittäjien arkeen verohelpotuksin, byrokratian yksinkertaistamisen ja starttirahapidennysten kautta. Nuorille yrittäjille on litava matalan kynnyksen majdollisuuksia kokeilla yrittäjyyttä ja saada tarvitsemansa ilmainen tuki yrityksrn perustamiseen. Liian paljon luovuutta maassamme jää käyttämättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti