lauantai 9. maaliskuuta 2019

Valitaan elämä!

Hallitus jätti eilen eropyynnön. Tätä kohti on oltu menossa siitä saakka, kun maahamme pääministerin johdolla lähdettiin tuomaan liitännäislakeja, jotta selkeästi Jumalan sanan vastainen sukupuolineutraali avioliittolaki saataisiin läpi. Puolitoista vuotta meni tämän hallituskauden parhaasta alkuajasta yli sadan liitännäislain nopeaan ja vauhdikkaaseen läpiajamiseen, joka oli välttämätön taustatyö lopullisen lain läpimenon mahdollistamiseksi.

Sen jälkeinen sotesopan keittäminen onkin ollut se toissijainen tehtävä tällä hallituksella. Samaa paloa ei ole ollut nähtävissä, mitä ensimmäisen puolentoista vuoden päätehtävässä näytti olevan...

Jumala ei koskaan muutu ja kaikki se, mitä Hän on sanaansa kirjoittanut antaa edellytykset ihmisen menestykselle tai menestyksen puutteelle. Loppupelissä vain Herran pelko on viisauden alku, pysyvän ja kaikissa aikakausissa kestävän viisauden. Hallituskauden alussa oli mahdollista valita Jumalan sanan mukaiset linjaukset maamme siunauksen lähteiksi. Niin ei tapahtunut. Ja nyt sotesoppa on pahasti pohjaan palanut, lähes syömälelvoton ja surkuhupaisa lopputulema.

Samanaikaisesti muutamassa vuodessa hallituksen ensisijaisten linjausten seuraukset näkyvät varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen käsittämättömina linjanvetoina saattaa lasten mielet hämmennykseen ja ristiriitaan maalaisjärjen ja Jumalan Sanan vastaisten painotusten osalta suhteessa sukupuoleen, avioliittoon ja rakkauteen, joka on tarkoitettu suojaksi ja turvaksi, mutta josta on tehty itsekkäiden halujen perverssiä kenttää, jossa jopa lasten hyväksikäyttöä nimitetään joidenkin luonnolliseksi taipumukseksi rakastaa lapsia.

Hallitus sai haluamansa. Lasten ja nuorten muelenterveyslukemat ovat nousseet lyhyessä ajassa huippulukemiin ja sotesoppa nieli varat, joilla maamme hyvinvointia olisi kuulunut viedä hyvällä tavalla eteenpäin. Surullista! Toivottavasti seuraavalla hallituskaudella uskalletaan kunnioittaa setan sijaan Jumalan Sanan lainalaisuuksia, joiden arvo ei koskaan muutu ja jotka ovat ainut edellytys maan todelliselle ja pysyvlle hyvinvoinnille.

Kiitos Suomen päättäjät, että aikoinaan maatamme perustettaessa ja toisen maailman sodan jälkeen uskalsitte selkeästi tehdä lakeja Jumalan Sanan ja kymmenen käskyn arvopohjalle antaen kansallemme vahvan perustuksen niin lasten kasvatuksen kuin sosiaali -ja terveyspalvelujenkin peruspilareina! Nouskoon uusia rohkeita Jumalan Sanaa kunnioittavia päättäjiä maahamme niin, että tulevina päivinä Suomi saa jälleen olla maa, jolle Jumala voi antaa oman siunauksensa ja siten Suomi saa nousta hyvinvointivaltioksi, jossa niin lasten kuin aikuistenkin on hyvä ja turvallinen elää elämäänsä toinen toistaan kunnioittaen ja elämän puolesta valintoja tehden. Tehdään yhdessä maastamme elämän puolella oleva paikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti